Jó hangulat az erkeles Ki-mit-tud-on?


2013-04-19 17:48:15  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jó hangulat az erkeles Ki-mit-tud-on? főképe
Hatodik alkalommal hirdette meg az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola a Ki-mit-tud? elnevezésű nagyszabású rendezvényt, melyet az iskola aulájában tartottak. A kétnapos, jó hangulatú délutáni rendezvényen idén is sok résztvevő volt. 100 diák állt ki egyéni, csoportos, táncos, énekes vagy verses, mesés produkcióval az öttagú zsűri elé.  Ludvig Andrea szabadidő-szervező érdeklődésünkre elmondta, a két nap alatt összesen 25-féle műsorszámot láthattak a diákok és az érdeklődő közönség.
A zsűri tagjai minden nap mások voltak, csütörtökön az elnök szerepét a diákönkormányzat vezetője, Kutschera Ágnes, pénteken pedig Marczaliné Orbán Judit látta el. A zsűriben helyet foglalt még az első napon a ZölDök vezetője, Ruisch Tímea és az iskola magyar szakos tanárai, vagyis Németh Zoltánné, Kovács Tiborné is, valamint az intézmény könyvtárosa, Péterné Vargyai Anna. Pénteken az értékelők között volt Mészárosné Varga Veronika, a Pápai Platán Nonprofit Kft. munkatársa, Katzer Éva iskolapszichológus, Gulyás Gerda diák és Kutschera Ágnes is.
Nagy Sarolta 3. z osztályos diák már harmadik éve vesz részt a megmérettetésen, nagy örömmel. Mint mondta, a Ki-mit-tud?-on hárman táncolnak hip-hop-ot társaival, akikkel a Zsoodance-nél gyakorolnak együtt. Mindhárom kislány nagyon szeret hip-hop-ozni, s remélik, még lesz alkalmuk bemutatkozni az iskola tanulói előtt.
A Ki-mit-tud? résztvevői oklevelet és tárgyjutalmat kaptak az iskola diákönkormányzatának jóvoltából.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!