Exponyitásra készülve


2013-04-18 22:07:16  | cikk: HuHa  | 


Exponyitásra készülve főképe
Látványos munkálatok zajlottak ma a Városi Sportcsarnokban és környékén, a nap folyamán sorra érkeztek a kiállítók és rendezték be standjukat. Amint arról már hírt adtunk, a XVII. Pápai Agrárexpo - a 100 éves Pápai Hús jegyében elnevezésű háromnapos rendezvényt a tavalyival megegyező külső és fedett kiállítói térrel rendezheti meg a város. Ma már több belső kiállítói területet – többek között a Pápai Hús 1913 Kft. standját, és az önkormányzat bemutatkozási helyét is - kialakították a szakemberek, a külső térre pedig megérkezett a gépforgalmazó cégek többsége. A többi kiállító holnap délelőtt érkezik majd, s rendezi be standját, hogy a 13 óra 30-kor kezdődő rendezvényre minden készen álljon a látogatók fogadására.
A szervezők az idei expót a pápai húsipar 100 éves jubileuma jegyében rendezték meg, a kiállítás különlegessége a Pápai Hús történetének emlékeiből összeállított tárlat lesz, melyet a sportcsarnok galériáján tekinthetnek meg az érdeklődők, de az évforduló jegyében állították össze a gasztrofalu ételkínálatát is, ahol pápai hústermékekből készült ételeket fogyaszthatnak a kiállítás vendégei.
A programot ezúttal is számos szakmai előadás egészíti ki és nem hiányoznak a civil látogatóknak szóló szórakoztató és gyermekprogramok sem. A város önkormányzata az általános iskolák alsó tagozatosainak kedvezményes családi belépőjegyet biztosított az expo látogatására és a programot tekintve elmondható, hogy érdemes lesz ellátogatni a vasárnapig tartó rendezvényre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!