Bemutatta programját a Jobbik


2010-01-18 19:37:05  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Bemutatta programját a Jobbik főképe
Sajtótájékoztatót tartott ma este 18 órakor a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete az egyik belvárosi kávézóban. A sajtótájékoztatón elhangzott, január 16-án hivatalosan bemutatták a Jobbik választási és kormányzati programját, emellett a párt 176 országgyűlési képviselőjelöltje a Szent Korona hiteles másolata előtt tett esküt arra, hogy amennyiben nem képes ellátni feladatait, önként lemond képviselői mandátumáról.

A sajtótájékoztatón Orbán Imre, a párt helyi elnöke hozzátette, Nemzetébresztő Kampányuk keretében ellátogatnak a Pápai Kistérség 48 településére, Pápán közel 10 alkalommal tartanak kampányrendezvényt.

- Azt szeretnénk elérni, hogy 2010. április 11-én este hazatérjen Magyarországra a hazafiság, hazatérjen az emberi szó, és láthatóvá váljon az a lehetőség, hogy ezt az országot újjá lehet építeni – fogalmazott Orbán Imre.

Az elnök Erőss Bulcsúnak, a párt országgyűlési képviselőjelöltjének adta át a szót, aki bemutatta a Jobbik Radikális változás címmel megjelent választási programját.

- Hét nagy téma köré szerveződik a Jobbik programja. Ezek: a politikusbűnözés, a cigánybűnözés, a mezőgazdaság, a gazdaság, az ifjúságpolitika, az egészségügy és a nemzettudat. A program 88 oldal terjedelmű, és 20000 példányban nyomtattuk ki – tájékoztatott Erőss Bulcsú.

A sajtótájékoztatón elhangzott, az országos megjelenésű Barikád című periodika hetilappá, a Jobbik megyei lapja – a Nemzeti Oldal – a kampány időszakában választókerületi lappá alakult. A párttagok hozzátették, ez utóbbi kiadványt januárban 10000, februárban pedig 20000 példányban nyomtatják ki és juttatják el a háztartásokba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!