Hiteles fordítás, tolmácsolás, szakfordítás – fordítóiroda nyílt Pápán


2013-04-16 14:31:10  | cikk: mo  | 


Hiteles fordítás, tolmácsolás, szakfordítás – fordítóiroda nyílt Pápán főképe
Megnyitotta Pápán új partnerirodáját az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (Offi). A Fő tér 28. alatti szolgáltatási pont a kizárólag az Offi-nál elérhető hiteles fordítások mellett szakfordítási szolgáltatásokat is nyújt a lakosságnak és a térség vállalkozásainak. A pápaiaknak és a térség 1100 vállalkozásának ezentúl nem kell Veszprémbe vagy Győrbe utaznia, ha hiteles fordításra vagy színvonalas szakfordításra van szükségük. Az iroda ünnepélyes megnyitóján részt vett Magyar László, az Offi üzleti igazgatója, Barna Attila, a cég területi igazgatója, Róka Melinda, az Offi kereskedelmi osztályvezetője, Unger Tamás alpolgármester és Stern József, az együttműködésben résztvevő partnervállalkozás ügyvezetője.

Unger Tamás az irodanyitás kapcsán elmondta, üdvözlendő az Offi irodájának újranyitása, hiszen a városban hiánypótló szerepet tölt be. Az alpolgármester kiemelte, mindenképpen van létjogosultsága a szolgáltatásnak, ha csak a Pápán települt többnemzetiségi légiezred katonáira és családtagjaikra, vagy éppen a külföldi beruházókra, cégekre gondolunk. A városvezető hozzátette, azzal, hogy a hiteles fordítások helyben érhetők el, bővülnek Pápa város szolgáltatásai. A vezető hangsúlyozta, a mai nehéz gazdasági helyzetben követendő példa lehet a vállalkozások hasonló együttműködése.

A megrendeléseket az Ardenen Kft. üzlethelységében működő ingatlanközvetítő munkatársai veszik fel. A fordításszakmai munkát az országos háttérintézmény szakemberei végzik el.
A városban és környékén több mint 650 kisebb-nagyobb vállalkozás működik, amelyek jelentős része export-import tevékenységgel is foglalkozik. Számukra jó hír, hogy fordítási igényeiket – egy év kihagyás után – újra helyben szolgálhatja ki az Offi, amit ez az együttműködés tett lehetővé – nyilatkozta az új iroda nyitásáról Barna Attila, a cég területi igazgatója.

Stern József köszönetét fejezte ki mindazok munkájáért, akik a pápai iroda létrejöttét támogatták és a megvalósításért dolgoztak. Az ügyvezető elmondta, terveik szerint erős szinergia jön majd létre a két szolgáltatás között. Az ingatlanközvetítésben gyakori, hogy megbízható vagy épp hiteles fordításra van szükség, míg az iroda központi elhelyezkedése a fordítási megrendelések forgalmának adhat pluszlendületet.

Az új üzlethelyiség szolgáltatásai munkanapokon az alábbiak szerint várják az érdeklődőket.
Hétfő: 8.00–17.30
Kedd-csütörtök: 8.30-16.00
Péntek: 8.30-14.00

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!