Április 26-án ismét Mozdulj Pápa!


2013-04-16 14:05:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Április 26-án ismét Mozdulj Pápa! főképe
A Jókai Mór Művelődési Szabadidő Központ és a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület szervezésében április 26-án pénteken délelőtt 10 órától második alkalommal ad otthont a Várkert a Mozdulj Pápa! elnevezésű rendezvénynek. Az egész napos program célja az aktív sportos időtöltés, a szabadidősportok népszerűsítése, az egészségmegőrzés – hangzott el a mai sajtótájékoztatón, melyet Baloghné Uracs Mariann, a JMSZK intézményvezető-helyettese, Szabadkai Verita művelődés- és sportszervező, valamint Pintér Péter, a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület elnöke tartott a sajtó képviselőinek. A tájékoztatón a szervezők kiemelték, igyekeztek úgy összeállítani a rendezvény programját, hogy az óvodás korosztálytól egészen a nyugdíjasokig mindenki találjon korának, egészségi és edzettségi állapotának megfelelő mozgásformát. A nap során a szervezett programok mellett a Pápai Rendőrkapitányság tart technikai bemutatót, emellett életmód tanácsadás, vércukor- és testzsír mérés, sport totó, trambulin, időmérő kapu, képességfejlesztő népi játékok, íjászat akadályverseny, labdajátékok, falmászás és rekesztorony építés is folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére áll. Rossz idő esetén a rendezvény helyszíne a Városi Sportcsarnok lesz.
A szervezett programokra regisztrálni előzetesen Szabadkai Veritánál (06-20/211-77-79, jmszksportcsarnok@gmail.hu), a helyszínen pedig a várkerti Zenepavilonnál délelőtt 9:30-tól lehet, 10 órától indulnak a mozgásos programok, fél óránként zenés bemelegítéshez lehet csatlakozni. A regisztrált résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Programok:
10:30 Picurka torna
11:00 A rendezvényt megnyitja dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere
11:05 Funkcionális aerobic
11:30 Gyalogtúra
13:30 Nordic walking
14:00 Fitness aerobic
15:00 Hatvan felettiek fitt tornája
15:15 Gyalogtúra
15:30 Bemelegítés Szűcs Lajossal
16:00 Zumba fitness
16:30 Keringésfokozó erőnléti edzés

A rendezvény a Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrás Minisztérium támogatásával valósul meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!