Áldozó Tamás lesz a Kiliáni beszélgetések vendége


2013-04-16 11:13:30  | cikk:  | 


Két hónappal ezelőtt indult útjára a Kiliáni beszélgetések című civil kezdeményezés, mely elsősorban a volt Kilián lakótelepen és környékén élőknek kínál egy kellemes, beszélgetéssel töltött órát. A Szent József kápolnában tartott program első vendége dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő volt, az egy hónappal ezelőtti alkalmon pedig Tóth Kálmán mesélt életéről, a pedagógusi pályafutásáról és jelenlegi sokszínű munkájáról. A szervezők elgondolása szerint, a következő összejövetel meghívottjára mindig az aktuális vendég tesz javaslatot, Tóth Kálmán pedig egykori tanítványát, dr. Áldozó Tamást javasolta áprilisi vendégnek, így holnap (április 17-én, szerdán) a polgármesterről tudhatnak meg többet az érdeklődők. A kötetlen hangulatú beszélgetés 17 órakor kezdődik a Szent József kápolnában és a szervezők nemcsak a volt kiliániakat várják a rendezvényre.  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!