Rossz helyzetkihasználása miatt kikapott a Lombard II


2013-04-14 19:30:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rossz helyzetkihasználása miatt kikapott a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság élmezőnyébe tartozó Andráshida látogatott Pápára, a pontvadászat 19. fordulójában. A Lombard II múlt héten Komáromban megszerezte első tavaszi góljait és pontjait, így Nagy Mihályék már nem nyeretlenül fogadták azt az Andráshidát, melynek kezdőjében több egykori élvonalbeli labdarúgó is helyet kapott. A hazaiaknál a sérült Grőber Bence volt az egyetlen hiányzó, a pápaiak a Nacsa – Enyingi Marcell, Dóczi, Molnár, Enyingi Márk- Somogyi, Horváth, Páli, Szolga – Jasarevic, Kalmár kezdővel vágtak neki a meccsnek, melyen kevés helyzetet láthattak a kilátogatók, azokat is inkább a hazaiak dolgozták ki, ám sem Jasarevicnek, sem Kalmárnak nem sikerült a kapuba találni. Gólnélküli első félidő után továbbra is a hazaiak domináltak, ám sok ziccer maradt kihasználatlanul. A 66. percben egy jobb oldali beadást Nacsa kapus épp Vittman elé ütött, akinek már így nem volt nehéz dolga, és az üresen tátongó kapuba lőtt 0-1. A hátralévő időben is mindent megtett a Lombard a gólszerzésért, a vendégek 10 emberrel védekeztek és végül elvitték a három pontot Pápáról. Nagy Mihály érthetően csalódott volt a lefújást követően.
- Egy borzasztó kellemetlen ellenféllel szemben nem érdemeltünk vereséget, hiszen az andráshidaiak nem tudtak velünk mit kezdeni. Egy helyzetet sem tudtak kidolgozni, majd a kapu elé vakon belőtt labdába belehibáztunk és hátrányba kerültünk, emellett kihagytunk legalább három tiszta ziccert. Dicséretes dolog, hogy ilyen csapat ellen ennyi lehetőségünk volt, annyi a probléma, hogy ezeket be kellene lőni. Mindent megtettünk, sajnos továbbra is gondjaink vannak a befejezéssel.

Lombard II – Andráshida 0-1 (0-0) Gsz.: Vitmann

Lombard II: a Nacsa – Enyingi Marcell, Dóczi (’63 Venczel), Molnár, Enyingi Márk- Somogyi, Horváth, Páli (’78 Baldauf), Szolga – Jasarevic, Kalmár (’73 Radics)

Andráshida: Osbáth – Török, Gál (’46 Rohonczi), Szi, Tóth (’74 Kovács) – Varga, Sági, Horváth T. – Witmann, Kovács, Horváth L. (’65 Polareczki)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!