Szegfű kupa: Pét és Vaszar a tekebajnok


2010-01-18 14:24:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Szegfű kupa: Pét és Vaszar a tekebajnok főképe
Kilencedik alkalommal találkoztak az Elekthermax Vasas tekecsarnokában a Szegfű Barátság Kupa résztvevői. Idén a tavalyi 44-el szemben 39 csapat küzdött meg az első helyekért. Pápa és térsége mellett Várpalota, Pét, Veszprém és Sitke csapatait is a nevezők között találhattuk. Tálos László, a verseny szervezője elégedetten foglalta össze a két nap eseményeit.

- A 32 férfi alakulat mellett 7 női csapat is leadta nevezését. A városi-körzeti pontvadászat együttesei is nagyszámban megmérettették magukat és nem is vallottak szégyent. Olyannyira, hogy a férfiaknál a tavalyi győztes veszprémiek idén a második helyre szorultak, Vaszar csapata ugyanis 1012 fával elhódította a kupát. Egyéniben már a megyeszékhelyre került a serleg, Hegyi András 286 fás teljesítménye első helyet ért. A hölgyeknél nem született meglepetés, a pétiek megvédték tavalyi címüket, mellettük a dobogóra Tapolcafő fért fel. Jövőre rendezzük a jubileumi 10. kupánkat, ami remélhetőleg még az ideinél is jobban fog sikerülni.

Eredmények:

Női csapatverseny

  1. Hunstman Pét 887 fa
  2. SEFT Pét 875 fa
  3. Tapolcafő 837 fa

Női egyéni verseny
  1. Pálovics Lajosné (Hunstman Pét) 247 fa
  2. Zagyva Lászlóné (Veszprém) 245 fa
  3. Sanda Lászlóné (Pét) 237 fa

Férfi összetett

  1. Vaszar 1012 fa
  2. Veszprém 1008 fa
  3. Timpanon 971 fa

Férfi egyéni

  1. Hegyi András (Veszprém) 286 fa
  2. Molnár Tibor (Tapolcafő) 275 fa
  3. Horváth Géza (Bajtársi Klub) 269 fa

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!