Speciális Olimpia: Asztalitenisz verseny


2013-04-14 17:33:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Speciális Olimpia: Asztalitenisz verseny főképe
A Magyar Speciális Olimpia Szövetség regionális asztalitenisz versenyét rendezték a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében, ahol a versenyzők férfi és női egyéni valamint egyesített páros számokban mérették meg magukat. A versenyen a Balla DSE sportolóin kívül további öt település, Darvastó, Budapest, Csákánydoroszló, Tapolca és Tordas SO versenyzői álltak asztalhoz.
- Nagyon népszerű a versenyzőink körében az asztalitenisz, mutatja ezt a részvevők száma is, hiszen összesen 39 nevezés érkezett, országos szinten pedig 150-200-ra tehető a tornákon szereplők száma - mondta el a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője, Dobi Zoltán. A lebonyolítási rendszer eltér az épek versenyétől, ugyanis nálunk a délelőtt folyamán kvalifikációs verseny zajlik, mely során háromperces mérkőzéseket játszanak a versenyzők, és a felkészültségük, pillanatnyi állapotuk alapján divíziókba soroljuk őket, a döntők pedig ezekben a csoportokban zajlanak le.

A részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!