Hétvégén nyit a termálkert – várják a nap szerelmeseit


2013-04-11 22:30:18  | cikk: HuHa  | 


Hétvégén nyit a termálkert – várják a nap szerelmeseit főképe
A Várkertfürdő műszaki szakemberei ma megkezdték a termálkert felkészítését a szombati nyitásra. A hosszú tél után ugyanis a hétvégén már a napfürdőzés szerelmeseit is várja a létesítmény. A kiúszó medence már március végétől üzemel, szombatra pedig kikerülnek a napozóágyak is a szabadtéri fürdőzést kedvelők örömére. A meteorológusok ugyan nem ígérnek felhőtlen tavaszi időt, de több órás napsütés és kellemes hőmérséklet várható a hétvégén.
A nyitás előtt, ma és holnap a szükséges karbantartási feladatokat végzik a fürdő dolgozói, füvet nyírnak, kijavítják a térburkolat hibáit, üzembe helyezik a külső vízhálózat – öntöző, zuhanyzó – elemeit és kirakják a napozóágyakat, hulladékgyűjtő edényeket.
A fürdő egyébként készül már a strandszezonra is, hiszen a tavalyihoz hasonlóan korán, május közepén szeretnék megnyitni a szabadtéri medencéket és a tervek szerint a pünkösdi hosszú hétvégétől már a strandot is birtokba vehetik a vendégek. A hatalmas területű strandon számos előkészítő munkát kell elvégezni, amit hamarosan meg is kezdenek a komplexum szakemberei – tudtuk meg a Várkertfürdő műszaki vezetőjétől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!