Egy délután a költészet jegyében


2013-04-10 23:35:49  | cikk: Babos Petra  | 


A költészet napjához kapcsolódóan a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ és a Civil Szerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete „Játék a szavakkal” címmel játékos délutánt szervez. A rendezvénynek a Pedagógus Művelődési Ház ad otthont április 13-án, szombaton délután 14 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között.  Schmidt Orsolya, szervező érdeklődésünkre elmondta, a program rendhagyó, hiszen a költészet napjához kapcsolódóan várják az érdeklődőket.
- A családi program 14 óra 30 perckor kezdődik Rím-faragó kézműves játszóházzal, ahol a kicsik könyvjelzőt, könyvborítót, minikönyvet, versillusztrációt készíthetnek, de verset is írhatnak és képkirakózhatnak. 16 órától aztán a Weöres Sándor Általános Iskola 4. b. osztályosai életképekkel mutatnak begyermekverseket, majd kedvenc verseket lehet felolvasni, elszavalni. A szervezők természetesen gondoltak a felnőttekre is, ezért Költögető címmel beszélgetésen vehetnek részt Varró Dániel író, költő, műfordítóval Tegyi Tibor moderátor irányításával, majd dedikálással zárul a program. A délután folyamán Varró Dániel könyveit is meg lehet vásárolni az egyik pápai könyvesbolt jóvoltából - tájékoztatta hírportálunkat a szervező.
A színes program kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást kínál szombatra. A részvétel ingyenes, a szervezők szeretettel várnak mindenkit!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!