Magabiztos kosárgyőzelem a Budafok ellen


2010-01-17 21:54:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Magabiztos kosárgyőzelem a Budafok ellen főképe
A Pápa - Damla KC ma este a kosárlabda NBI/B-ben a tabella 9. helyén álló Budafok alakulatát látta vendégül. A mieink szeptember végén már megmérkőztek Szabó Róbert csapatával, akkor idegenben 68-77-es pápai győzelem született, köszönhetően Károly Máté 29 pontjának. A mieink a Károly, Fülöp, Ács, Horváth, Lázár ötössel kezdtek, az első negyedben csak úgy hullottak a triplák, ami az eredményen is megmutatkozott, 28-21-el zárult az első 10 perc. A Fehérvár elleni mérkőzéstől eltérően most remekül működött a támadójátékunk, amit sikerült folytatni a későbbiekben is. Károly Máté és Kollár Balázs vezérletével 20-9-es negyedet produkáltunk, a nagyszünet előtt 48-30-at mutatott az eredményjelző. A hárompontos kísérleteink továbbra is eredményesek voltak, Fülöp triplája két perccel a negyed vége előtt már 28 pontos pápai előnyt jelentett. A zárónegyed már csak formalitásnak bizonyult, a végjátékban a fiatalok is lehetőséget kaptak, az összecsapást Tóth triplája zárta, 85-63 arányban Vajda József alakulata nyert, aki ezúttal elégedett volt a mutatott játékkal.

- Meg vagyok elégedve a mai nappal, de még mindig bosszant a múlt heti vereség, meggyőződésem, hogy a Fehérvár nem jobb csapat a Budafoknál, múlt pénteken mégis vereséget szenvedtünk tőlük. Hét közben kicsit le kellett ülnöm a srácokkal beszélni, hogy ma így játszanak, de ezzel még nincs vége, az első félidei játékot szeretném jövő héten is látni, amikor Fehérvárra utazunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!