Bűnmegelőzési előadásra várja a rendőrség a kiskereskedelmi egységek tulajdonosait


2013-04-09 11:21:15  | cikk: HuHa  | 


Tájékoztató előadást szervez a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság a boltok, kiskereskedelmi egységek és az egyéb erőszakos támadások által veszélyeztetett objektumok tulajdonosai részére, hogy felhívják a figyelmet a különböző vagyon elleni jogsértésekre és azok megelőzésének lehetőségeire. A holnap (április 10-én, szerdán) 17 óra 30-kor kezdődő, az Ipartestületi Székházban tartandó rendezvényen az érdeklődők tájékoztatást kapnak a megye és a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén jellemző vagyon elleni bűncselekmények, tulajdon elleni szabálysértések jellemzőiről, a kiskereskedelmi egységek és pénzintézetek ellen elkövetett rablásokról és azok megelőzési lehetőségeiről. A szakmai rendezvényen szó lesz a különböző vagyonvédelmi eszközök előnyeiről és alkalmazási területeiről és a résztvevők egy megelőzési kiadványt is kapnak a legfontosabb tudnivalókról.
A program Az áldozattá válás megelőzését és az áldozatsegítést szolgáló Veszprém megyei komplex rendszer működtetése a társadalmi kohézió erősítésével elnevezésű európai uniós projekt keretében zajlik, a szervezők minden érintettet várnak a szerdai rendezvényre. 

Meghívó ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!