Zsivóczky marad a Lombard vezetőedzője


2013-04-07 19:52:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsivóczky marad a Lombard vezetőedzője főképe
A Lombard Pápa a Kecskemét ellen sem tudott javítani gyenge tavaszi szereplésén – az együttes még nem szerzett pontot idén -, ezért a találkozó után Zsivóczky Gyula, a csapat vezetőedzője előrevetítette, hogy a jövőjéről beszélnie kell a vezetőivel. Mindez, megtörtént, és eldőlt, hogy egyelőre nem lesz változás a pápai kispadon. Minderről az érintett nyilatkozott a csakfoci.hu-nak.
- Hosszas beszélgetésen vagyok túl a tulajdonos úrral, aki biztosított a bizalmáról, így én maradok a Lombard vezetőedzője – kezdte Zsivóczky Gyula. - Azt viszont egyelőre nem tudom megmondani, hogy meddig, lehet, hogy csupán egy meccs erejéig, de az sem kizárt, hogy a következő kétszáz meccsen is én irányítom a csapatot. Erről egy személyben a tulajdonos dönt majd. Megbeszéltük, hogy meg kell lépnünk azokat a változásokat, melyeknek köszönhetően a csapat elindulhat felfelé. Arról egyelőre nem szeretnék beszélni, hogy milyen változások ezek, mindenki számára időben ki fog derülni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!