Lombard Pápa – Kecskemét 0-2


2013-04-06 15:47:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Lombard Pápa – Kecskemét 0-2 főképe
Szeretettel köszöntjük Kedves Olvasóinkat, 16 órától a Lombard Pápa az OTP Bank Liga 22. fordulójában Kecskemét együttesét fogadja. Napra pontosan egy hónappal ezelőtt, március 6-án a Ferencváros elleni Ligakupa meccsen szerepelt legutóbb hazai közönség előtt a Lombard Pápa. Az akkori 4-2-es végeredménnyel minden bizonnyal a mai bajnokin is kiegyezne Zsivóczky Gyula. A mieink tavasszal még nyeretlenek, és immár 411 perce nem találtak az ellenfél hálójába, a pápaiak trénere úgy fogalmazott a mai 90 perc sorsdöntő lesz mindenki számára. Az összecsapást Kassai Viktor dirigálja, segítői Erős Gábor és Ring György. A két csapat összeállítása:

Lombard Pápa: Szűcs – Tóth G., Orozco, Rodenbücher, Szabó O. – Tajthy, Maróti, Tóth B., Quintero – Beliczky, Maric (cserék: Nacsa, Nagy, Arsic, Lagator, Présinger, Griffiths)

Kecskemét: Antal – Mogyorósi, Póti, Varga, Forró – Hullám, Vukasovic, Mohl, Salami – Burgos, Yannick (cserék: Ikotin, Savic, Rajczi, Koszó, Balázs, Pekár, Baudilio)

Némi késéssel érkeznek a csapatok, a hazaiak szokásos sárga-fekete szerelésükben, a vendégek lila-fehér mezben köszöntik a szurkolókat.

’1 Elkezdődött a mérkőzés, a vendégek indították útjára a labdát.

’3 Egy labdaszerzés után Tóth Bence lőtt jócskán mellé.

’14 Egyelőre egyik kapust sem tesztelték a játékosok, mezőnyben folyik a játék, sok a pontatlanság mindkét oldalon. Egyetlen Beliczky próbálkozást jegyezhettünk fel, ám ez sem volt komoly helyzet.

’15 Szabó Ottó lövése Pótin pattant meg, kis híján a kecskeméti kapuba pattant a labda.

’17 Tóth Gábor kap sárga lapot, miután fellökte Yannick-ot.

’19 A meccs eddigi legnagyobb helyzete maradt ki: Quintero passzolt a 16-osnál Tóth Bencéhez, aki okosan átlépte a labdát, így az Marichoz került, aki azonban a kapu közepét célozta meg, Antal kapus legnagyobb szerencséjére.

’20 Helyzet a másik oldalon is: Salami kapott remek labdát a tizenhatos sarkánál, jobbal laposan a hosszút célozta, ám Szűcs bravúrral hárított.

’28 Quintero remek passza után Maric esett el a 16-oson belül, Kassai műesésért – jogosan - sárga lapot adott.

’33 Quintero veszélyesen belőtt labdáját Póti becsúszva mentette Beliczky és Maric elől.

’44 Újabb Szűcs bravúr: egy szöglet utáni lövés Pótin pattant meg, ám a pápai hálóőr a helyén volt.

’45+0 Véget ért az első félidő, nem született gól az első 45 percben, erre nem is volt sok lehetősége a feleknek, egy lényegesen jobb második játékrészben reménykedünk.

’46 Folytatódik a mérkőzés, Zsivóczky Gyula nem változtatott, Horváth Ferenc igen, Burgos helyett Pekár a pályán.

'47 Óriási Antal védés! Tóth Bence szögletét Orozco fejelte kapura, ám a vendég portás jó reflexmozdulattal kiütötte a bólintást.

’54 Cserél a Lombard, Griffiths áll be Beliczky helyére, kecskeméti oldalon Yannick helyett Balázs Zsolt folytatja.

’55 Quintero besárgult, mivel sípszó után elrúgta a labdát.

’56 Megint a kolumbiai, egy remek kapáslövéssel tesztelte Antal kapust, ám a háló továbbra is érintetlen.

’60 Maric készítette le a labdát Tóth Bencének, ám a fiatal játékos jó helyzetből eltörte a labdát, mely méterekkel a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

’68 Újabb vendégcsere, Hullám le Savic be.

’70 VEZET A KECSKEMÉT! Egy jobb oldali Pekár beadás után Balázs bólintott közelről a bal alsóba 0-1!

’71 Arsic lép pályára, Tóth Bence ballag a kispadhoz, majd Quintero életerős lövését Antal üti szögletre, melyet Orozco fejel nem sokkal mellé.

’77 Zsivóczky végrehatja utolsó változtatását, Lagator a pályán Maróti helyett.

’78 Arsic szabadrúgását Antal üggyel-bajjal menti szögletre.

’81 Egy bal oldali beadás után Quintero öt méterről ordító ziccerben mellé lőtt.

’83 Kettővel vezet a Kecskemét! Savic kiugratásnál Orozco ragadt be, így Salami egy az egyben vezethette Szűcsre a labdát, majd higgadtan a kapu jobb sarkába gurított, ezzel minden bizonnyal eldőlt a három pont sorsa 0-2.

’88 Rodenbücher is besárgult.

90+3 Véget ért a találkozó, a Lombard Pápa sorozatban ötödik vereségét szenvedte el, és ezúttal sem sikerült a kapuba találnia, így már több, mint 500(!) perce gólképtelen.

Lombard Pápa – Kecskemét 0-2 (0-0) Gsz.: Balázs, Salami

A pápai csapat április 10-én szerdán 18 órától Debrecen alakulatát látja vendégül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!