Cserélik a padokat a Várkertben


2009-08-19 14:54:00  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Cserélik a padokat a Várkertben főképe
Megkezdődött a Várkert sokat megélt, sokat látott padjainak cseréje. A mintegy két és fél millió forintba kerülő csere során 18 padot szednek fel és szállítanak el, s ugyanennyit helyeznek el a munkát végző Park-Team Kft. dolgozói.

 

 

 


Képek:

2005 és 2007 között négy ütemben közel 50 millió forint költött a város a Várkert rehabilitációjára. Az Állami Erdészeti Szolgálat 2005-ben készítette el a Várkert Közjóléti Fejlesztési Tervét, a munkák a mai napig e dokumentum alapján folynak. 2005 óta - egyebek mellett - bozót- és cserjeirtás, fakivágás és fatelepítés, játszószerek elhelyezése, murvás utak építése, szökőkút-felújítás, sövénytelepítés, a téglakerítés felújítása, hídépítés, térkő burkolat építése történt a Várkertben. A terület hagyományosan néhány városi nagyrendezvény helyszíne, így a kutyakiállítás, a Nemzetközi Játékfesztivál, Pegazus Parádé is otthonra lelt az évszázados fák között.
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!