Önkéntesek százai Nemesgörzsönynél


2013-04-06 13:16:53  | cikk: Huszár Hajnal felelő  | 


A Marcal áradásáról szóló tegnap esti cikkünkben több település nevét is említettük, amelyek önkéntesekkel vonultak ki az ár megfékezéséhez. 20 óra körül jártunk a helyszínen, a cikkben az akkor kapott információk szerint résztvevő falvak és szervezetek neveit tudtuk közölni. Azóta is folyamatosan érkeznek a segítők, éjjel Devecserből, Nagygyimótról mentek önkéntesek a nemesgörzsönyi hídhoz, de olvasóink jelzéséből tudjuk, hogy vaszariak is kivették részüket a munkából. Az újabb és újabb önkéntesek csatlakozása miatt nehezen követhető a segítséget nyújtó települések sora, hiszen a helyszínen lévő szakemberek számára nem az a legfontosabb, hogy regisztrálják az érkezőket, hanem hogy szervezzék a védekezést és dolgozzanak a gát építésén.
A katasztrófavédelmi szervezetek minden önkéntes munkáját köszönik, a Pápa-ma szerkesztősége pedig elismeréssel szól az önkéntesek hősies helytállásáról, még ha néhány település neve késve is jelenik meg a híradásban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!