Győzelmi kényszerben a Lombard Pápa


2013-04-05 10:17:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelmi kényszerben a Lombard Pápa főképe
Az OTP Bank Liga 22. fordulójában, szombaton 16 órától hazai közönség előtt szeretné megkezdeni a tavaszi pontgyűjtést a Lombard Pápa. A Kassai Viktor vezette bajnokin az a Kecskemét lesz az ellenfél, mely elég rapszodikus teljesítményt nyújt tavasszal, mérlegük egy győzelem, két döntetlen, két vereség. A mieink tovább várnak első pontjukra, és góljukra, legutóbb Kaposváron maradt alul Zsivóczky Gyula alakulata, aki úgy fogalmazott a 3-0-ra elveszített mérkőzés után, meg kell találniuk azokat a labdarúgókat, akik képesek betalálni az ellenfél hálójába, és sokat sejtetően úgy zárta le mondandóját, hogy a Kecskemét elleni bajnoki sorsdöntő lesz mindenki számára. Van is min javítania a sárga-feketéknek, ugyanis legutóbbi négy meccsén pont nélkül maradt a gárda, és már több mint 400 perce nem rúgott gólt. A Lombard hivatalos honlapja a szurkolók segítségét kéri, hogy minél többen szurkoljanak a helyszínen.
- Ha sokan leszünk, együtt erősebbek vagyunk. Ezúttal hívunk és várunk minden szimpatizánsunkat, szurkolónkat, hogy közösen segítsük a Lombardot győzelemhez szombaton délután – olvasható a felhívásban.
A csapatkapitány Szűcs Lajos is úgy vélekedik, számukra nem létezik más eredmény, csakis a győzelem.
- Mióta Horváth Ferenc a Kecskemét vezetőedzője, azóta a rapszodikus szereplésüket leszámítva tiszteletre méltó eredményeket értek el. Ettől eltekintve nekünk csak a győzelem elfogadható, így is lépünk pályára a Perutz Stadionban, nekünk mindenképpen győznünk kell szombaton a Kecskeméttel szemben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!