850 nevező, 146 kutyafajta - Az Interspar mélygarázsában rendezik a kutyakiállítást


2013-04-05 09:13:54  | cikk: mo  | 


850 nevező, 146 kutyafajta - Az Interspar mélygarázsában rendezik a kutyakiállítást főképe
A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MEOE) Pápai Szervezete idén is megszervezi a C.A.C. Nemzetközi Kutyakiállítást. A rangos esemény már a 15. lesz a sorban. A kutyakiállításnak az előző években rendszerint a Várkert vagy az Erzsébet liget adott otthont, az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt azonban a szervezőknek más helyszínt kellett találniuk a nívós megmérettetéshez. Ács Béla, a MEOE Pápai Szervezetének elnöke elmondta, a Várkertben és az Erzsébet ligetben kialakult talajviszonyok miatt a C.A.C. Nemzetközi Kutyakiállítást az Interspar mélygarázsában tartják. Ács Béla köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik az április 6-án, azaz holnap rendezendő kutyakiállítás szervezésében és lebonyolításában, valamint a helyszínváltozással járó szervezőmunkában részt vesznek és részt vettek.

A holnapi színvonalas kutyakiállításon egyébként erősnek mutatkozik a mezőny. A tavalyi számokhoz képest idén többen méretik meg kedvencüket a ringben. A MEOE helyi elnöke tájékoztatott, eddig 850 versenyző jelezte nevezési szándékát, ami összesen 146 kutyafajta felvezetését jelenti a szombati nap folyamán. Az esemény 10 ringkörben zajlik, a megmérettetésen számos külföldi kutyatulajdonos képviselteti magát. A programra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A C.A.C Nemzetközi Kutyakiállítás holnap délelőtt 10 órakor kezdődik. A rendezvényt dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő nyitja meg.  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!