Batyus összejövetel a Nátusban


2010-01-16 15:46:56  | cikk: Tóth Tamara  | 


Pénteken este 18 órától a hagyományokhoz híven, immár nyolcadik alkalommal tartotta meg év eleji batyus összejövetelét a Pápai Polgári Kör. Rabi István, a kör elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy az alkalom, melyre összegyűltek, mára elérte célját, egymással szóba állnak, beszélgetnek az emberek.

- Farsang van, emiatt vidámnak, boldognak kell lennünk. Ezek az érzések energiákat szabadítanak fel, amilyen energiákra nekünk óriási szükségünk lesz hamarosan. Mindenki tudja, hogy választási évben vagyunk, nem titkolt szándékunk, hogy számunkra tetsző, kedvező állás következzen be az országos politikában, édes hazánk életében.

Meglepetésként fellépett a Pápai Nyugdíjas Egyesület Kórusa Móroczné Viola Erzsébet vezetésével. A hangulatot tovább fokozták a nyugdíjasok egy vidám Kán-kán előadásával, melyet többször is visszatapsolt a közönség.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!