Red Rock Tour Vörös Zoltánnal


2013-04-02 18:48:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Red Rock Tour Vörös Zoltánnal főképe
Néhány éves kihagyás után újraindult a legnépszerűbb étrend kiegészítő gyártó cég nagysikerű szeminárium-körútja, melyen Magyarország egyik legismertebb testépítőjével, Vörös Zoltánnal találkozhattak az érdeklődők. A közel 100 állomáson termékbemutatók, bemutató edzések és előadások várják az érdeklődőket, természetesen mindezt interaktív formában. A Red Rock Tour elnevezésű körút remek lehetőség kérdezni és tanulni, és nem utolsó sorban feltöltődni motivációval. Vörös Zoltán 13 évesen, 21 évvel ezelőtt 54 kilogrammosan kezdte el a testépítést, mára a sportág egyik legismertebb képviselője lett, aki 2000 óta több hazai és nemzetközi versenyen is indult, emellett világbajnoki címet is szerzett. A sportember 2009 óta ugyan nem indult versenyen, ennek ellenére életmódja nem változott, napi rendszerességgel edz, mint mondta, továbbra is jó barátságban van a súlyzókkal.
- Célunk az információáramlás, tehát nemcsak testépítés, hanem minden, ami ehhez kapcsolódik szóba kerül a beszélgetés alatt, beleértve a fitness-t, a wellnes-t, az egészséges életmódot, a táplálkozást. A leggyakoribb kérdés a srácoknál a tömegnöveléshez, az izomtömeg méretének növeléséhez kapcsolódik, a hölgyek a fogyás, a helyes táplálkozás témakörében érdeklődnek. Nagy örömmel tértem vissza pár év után ismét Pápára, örülök, hogy ennyien érdeklődnek, bízom benne, hogy tudok mindenkinek pár hasznos információval szolgálni.
A találkozó nagyon jól sikerült, több téma is felmerült, Vörös Zoltán felügyelete mellett a megjelentek gyakorlatokat is bemutattak. A családias hangulatú szeminárium fényképezkedéssel, ajándék-, és autogramosztással zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!