Lovrencsics gólpasszal tért vissza a kezdőbe


2013-04-02 12:33:13  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: lechpoznan.pl  | 


Lovrencsics gólpasszal tért vissza a kezdőbe főképe
A lengyel élvonal második helyén álló Lech Poznan magyar légiósa, Lovrencsics Gergő úgy érzi, ismét olyan formában van, mint amikor a lengyel élvonalba igazolt – olvasható az nso.hu-n. A 24 éves támadót erre az idényre vette kölcsön a Lech a Lombard Pápától.
- Rumak mester azt mondta, ha megnyerem az egy az egy elleni párharcokat, biztosan gólt lövök vagy gólpasszt adok – nyilatkozta a Pogon Szczecin 2–0-s legyőzése után Lovrencsics Gergő, aki gólpasszal vette ki részét a sikerből. – Azt hiszem, újra olyan formában vagyok, mint amilyenben voltam, amikor idekerültem. A legutóbbi két meccsünkön remekül ment a játék. De ez még nem jelent semmit, sok van hátra a szezonból. Nem számít, hogy én voltam-e a legjobb a pályán vagy más. Nem az egyéni teljesítmény a fontos, hanem az, hogy győzzön a csapat. Ez most sikerült, így boldog vagyok - tette hozzá a magyar támadó, akinek játékára és góljaira Pápán is nagy szükség lenne.
A Lech 20 forduló után második a tabellán, hátránya négy pont az éllovas Legia Warszawa mögött.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!