A hajrában bukta el a meccset a Lombard II


2013-03-31 18:19:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A hajrában bukta el a meccset a Lombard II főképe
Kevés helyzetet, de annál nagyobb küzdelmet hozott a Lombard II mai bajnokija, melyen Dorog alakulatát látták vendégül. Az irreális időjárási körülmények miatt csak erős jóindulattal lehetett játékra alkalmasnak nevezni a pályát, a leesett hómennyiség nagyban megnehezítette a csapatok dolgát. Egészen a 80.percig úgy tűnt, megosztoznak a pontokon a csapatot, ám a több, egykori élvonalbeli játékosokkal felálló Dorog egy jól helyezett Janetka lövéssel elvitte a három pontot Pápáról. Nagy Mihály nem volt elégedett, mivel kevés helyzetet dolgoztak ki.
- Nem egyszerű ilyen időben játszani, az döntött, hogy a rutinos ellenfél jobban tudott alkalmazkodni a körülményekhez, szinte helyzet nélkül nyerték meg a meccset. Az első félidőben nagyon nyomott a Dorog, a második játékrészben jól alkalmazkodtunk a talajhoz, fölényben is futballoztunk, többször is az ellenfél kapuja elé kerültünk, Király Botondnak és Szolga Máténak is volt lehetősége, de tiszta ziccert egyik fél sem tudott kialakítani.

Lombard II – Dorog 0-1 (0-0) Gsz.: Janetka

Lombard II.: Nacsa – Enyingi Marcell, Molnár (’64 Böröczky), Enyingi Márk, Présinger – Somogyi, Király, Horváth, Szolga (’79 Radics) – Griffiths, Jasarevic (’62 Páli)

A Lombard II maradt az utolsó előtti helyen a bajnokságban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!