Drámai csatában nyertek a Bakonyerdő juniorjai


2013-03-28 12:57:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Drámai csatában nyertek a Bakonyerdő juniorjai főképe
A Bakonyerdő Pápa fiataljai a vasárnap elveszített Tarján elleni meccs után ismét lelkes hazai közönségük előtt léptek pályára. Jól kezdtek a mieink, figuráik is rendben voltak, a hetedik percben azt hihette a hétköznap dacára is kilátogató 100 lelkes szurkoló, hogy könnyű lesz a mieink dolga. Azonban a fiatal ám nagyon lelkes Hort gyorsan kapcsolt, és fokozatosan felzárkózott. A probléma elsősorban támadásban volt keresendő, sem Bors Patrik, sem Kapcsándi átlövései nem találtak kaput ebben a periódusban. Soós László viszont sorra babonázta meg az ellenfelet a hétmétereseknél, a fiatal hálóőr hálója 4(!) hétméteresnél sem rezgett meg. Ezek után felváltva estek a gólok, a szünetre beállt a háromgólos előny a mieinknél. A második játékrészben sem változott a játék képe, két-három gól között ingadozott a mieink előnye, ám valami nem volt az igazi. A játék vége felé fokozódtak az izgalmak, kapkodóvá váltunk, valamint Fébert Levente felnőtt mérkőzésen szerzett ujjsérülése is hátráltatott minket. 24:24-nél volt 0:0 után újra egyenlő volt az állás, ám a mieink itt óriási küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot, és emberhátrányban fontos gólokat szereztek Bors Martin révén. A végére is maradt izgalom, 28:28-nál egy eladott labdát követően egy gyorsindítást halászott el Fébert, így a 30. perc elején mi támadtunk a győzelemért, egy szélső lövést követően 29:20 percnél a keresztlécről kipattanó labdát bravúrral megszerezte Nagy Péter, az újra felépített támadásból 29:51-nél Bors Martin hétméterest harcolt ki. Ezt az ítéletet vitató vendég edző, a többszörös NB I-es játékos Horváth Attila sem bírta idegekkel, így a játékvezető durva megsértéséért kipirosozták a játékvezetők. A hétméterest Kapcsándi Kristóf értékesítette, a kapuból a középkezdéshez kidobott labda pedig hosszú lett, s a fiatalok rutinosan lepörgették az időt. Igazi kiszenvedett győzelem volt, a fiatalok újabb arcukat mutatták meg lelkes közönségüknek, s igazolták küzdeni tudásukat. Most három hétvége pihenő, majd következik az Érd, Tapolca és a SZESE Győr, majd az „ezüstháború” a megyei riválissal, persze, ha addig egyik alakulat sem botlik.

Bakonyerdő Pápa – Horte SE 29:28 (13:10)
Nézőszám: 100 fő
Vezette: Andorka, Varga
Kiállítások: 8, illetve 4 perc + Horváth Attila edző egyből kizárása
Hétméteresek:2/2, illetve 5/1

Kapcsándi Zsolt: Nem mondhatnám, hogy nyugodtan szemléltem az összecsapást, pedig a végig mi vezettünk. Nehéz mérkőzés volt, fáradtak vagyunk, sokat kivett belőlünk a vasárnapi mérkőzés. Büszke vagyok a csapatomra, egységüknek köszönhetik ezt a sikert (is). Most következik a srácoknak egy kis pihenő, de nem állhatunk le, küzdünk az éremért továbbra is. Örülök, hogy olyan összetartó ereje van a csapatomnak, amit szurkolóink is átéreznek már, s mint egy nagy család, hétről hétre együtt küzdünk. Rengeteget segítenek nekünk, többek között ennek is köszönhetjük sikereinket, különösen a mostanit.

Gólszerzők:
Bors Martin 10
Bors Patrik 5
Kapcsándi Kristóf 4(2)
Nagy Péter 3
Fébert Levente, Kiss Márton Titusz, Stall Levente 2-2-2
Kathi Konrád 1

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!