Megvan a Lombard – Debrecen bajnoki időpontja


2013-03-27 22:29:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megvan a Lombard – Debrecen bajnoki időpontja főképe
Bár korábban az NB I-es klubok honlapjainak tájékoztatása alapján több információ is megjelent a médiában a nagy havazás miatt elhalasztott 20. forduló új menetrendjéről, szerda délután a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága pontosította a hivatalos programot. A nyolc első osztályú bajnoki mérkőzést hat különböző napon játsszák le április 3. és 30. között. A Lombard Pápa április 10-én szerdán 18 órai kezdettel fogadja a Debrecent, melyet a Sport TV élőben közvetíti majd.
A 24. fordulóban ezen felül két mérkőzés időpontját felcserélték – írja az mlsz.hu. Az április 20., szombat 14 órára kisorsolt Lombard–Győri ETO találkozót 18.30-kor rendezik, míg az ugyanerre a napra 18.30-ra kisorsolt Honvéd–Kecskemét meccset 14 órakor játsszák.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!