Minden búcsú emlékezés és egyszersmind valami újnak a kezdete - avagy szalagavató a Türr István Gimnáziumban


2010-01-16 15:40:29  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


<i>Minden búcsú emlékezés és egyszersmind valami újnak a kezdete</i> - avagy szalagavató a Türr István Gimnáziumban főképe
Tegnap este fél 6-tól tartották az immáron hagyományossá vált szalagavató ünnepséget a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében a Türr István Gimnázium végzős diákjai. A nézőtér zsúfolásig telt.
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákjai kezdték meg az est programját, őket az ötosztályos gimnáziumi osztály bemutatkozója és végül a kisgimnazista, nyolcosztályos gimnázium végzős csapatának műsora követte. Minden osztály vetített képeket az elmúlt évekről, verseket szavaltak és táncoltak.
Eppelné Csizmadia Katalin osztályfőnöki beszéde után, melyben elbúcsúzott a diákoktól és útravalókat kívánt, következett az est fénypontja, a szalagok feltűzése, amely a diákélet végének közeledtét jelzi. A szalagok feltűzése után közös koccintás, majd vacsora várta a már rangidős türrössé vált diákokat és osztályfőnökeiket.
A szalagavató bállal zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!