Ismét elmaradhat a Lombard Pápa bajnokija


2013-03-27 17:39:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: rakoczifc.hu  | 


Ismét elmaradhat a Lombard Pápa bajnokija főképe
A Lombard Pápa pénteken Kaposváron igyekszik megszerezni első tavaszi pontjait. Könnyen lehet azonban, hogy a Debrecen elleni meccshez hasonlóan az időjárás ismét közbeszól, ugyanis a Rákóczi hivatalos honlapja arról számol be, hogy jelenleg 25 centis hó borítja a gyepszőnyeget. Az MLSZ versenybizottsága csütörtökön ül össze, és ekkor dönt majd a hétvégi bajnoki forduló sorsáról.
- A program szerint pénteken 17 órától játszanák a Kaposvár-Pápa mérkőzést, de akkora mennyiségű hó van a stadionban, amelyet igen nehéz lenne addigra eltakarítani – olvasható a honlapon. Ráadásul kedd délelőtt óta folyamatosan havazik, és egyelőre nem sok jóval biztatnak az előrejelzések. Takács Róbert létesítmény-vezető hozzátette: szeretnék a Cseri úti műfüves pályát játékra alkalmassá tenni, hogy a hétvégén megrendezhessék a Rákóczi II. soros NB II-es bajnoki találkozóját.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!