Félidejéhez érkezett a szavazás a Citrom-díjról


2010-01-16 11:51:35  | cikk:  | 


Két hete kérjük Olvasóinkat, hogy mondjanak véleményt a Belváros egyes épületeiről, azaz jelöljék meg, véleményük szerint melyik az a felsoroltak közül, amelyik kiérdemli a papa-ma.hu Citrom-díját. Sokan éltek eddig is a lehetőséggel s mondtak véleményt, vagy akár szavaztak is: eddig az áruház épülete áll az élen a sajátos versenyben.
Az áruház épülete - amelyen egyébként a várostörténet legnagyobb kínai írásjeleit, hát ha nem is olvashatjuk, de láthatjuk - a szavazatok 42 százalékát szerezte meg. Második a pártház, érdemtelenül nagy különbséggel leszakadva 17 százaléknyi voksot begyűjtve, míg harmadik helyen a mozi következik 15 százalékos támogatottsággal. Az üldöző bojt a városháza toldaléképülete, a lordok háza és a Fő téri nyilvános wc alkotja.
Január 30-ig várjuk további észrevételeiket, így a sorrend még változhat. Az, hogy ezekkel az épületekkel kell együtt élnünk, már nehezebben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!