Megműtötték Grőber Bencét


2013-03-26 14:13:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megműtötték Grőber Bencét főképe
A Lombard Pápa saját nevelésű, tehetséges játékosa a múlt heti edzésen sérült meg, majd a pápai és ajkai vizsgálatok után Székesfehérvárra szállították, ahol kiderült, elszakadt a keresztszalagja. Bencét azóta megműtötték – sikeresen – ám az, hogy mikor térhet vissza a pályára, a gyógyulás ütemétől függ.
- Hétfőn estem át a körülbelül másfél-két órás műtéten – idézte fel a tegnapi napot Grőber Bence. Műtét előtt a doktor úr úgy gondolta, nemcsak a kereszt-, hanem az oldalsó szalag is elszakadt, szerencsére ez nem következett be, a műtét után a lábam a helyzethez képest teljesen jól mozgott. Bízom benne, hogy nem lesz szükség újabb beavatkozásra, mostantól hat hétig megfigyelés alatt tartják a térdem. Csütörtökön vagy pénteken mehetek haza, a gyógytornát pedig már ma elkezdtük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!