Ma és holnap zajlik a Türr-napok rendezvénye


2013-03-26 11:38:57  | cikk: mo  | 


Ma és holnap zajlik a Türr-napok rendezvénye főképe
Az iskola folyosóján lézengő diákok, jókedvű beszélgetések, vidám hangulat, szórakoztató programok – ezt kínálta mára a Türr-napok rendezvénye a gimnázium közösségének. Az intézmény törvényi előírásainak tett eleget a mai nap folyamán, amikor egy teljes napot a gyerekek által szervezett programok lebonyolításának szentelt. Németh Zsolt igazgató hangsúlyozta, minden évben megrendezik a Türr-napokat, amely rendezvény – már a nevéből is sejthető – két napos, hiszen az első napon a diákönkormányzat által szervezett szórakoztató foglalkozások, programok várják a türrösöket, míg a második napon öregdiákok tartanak előadásokat a legkülönfélébb témakörökben.

Huschekné Szabó Ildikó, a főszervező végzős osztály osztályfőnöke érdeklődésünkre elmondta, a Türr-napok a gimnázium teljes közösségét megmozgatja. Az alsóbb évfolyamosok számára sportos vetélkedőt, a felsőbb éveseknek akadályversenyt szerveztek. Emellett változatos programok kínáltak kikapcsolódást a mai napra. Volt mozi, amelynek keretében két filmet tekinthettek meg a diákok, az Elrabolva című film második részét és az 500 nap nyár címűt, hogy a romantikus lelkű tanulók is megtalálhassák a számításaikat. A vidám délelőttön volt BMX és gördeszka-bemutató, valamint póker parti a kártyajátékok szerelemeseinek. A Türr-napok rendezvényére minden évben meghívást kapnak a Pápai Rendőrkapitányság és a tűzoltóság munkatársai. A helyi katasztrófavédelmi kirendeltség szakemberei bemutatták a kirendeltség felépítését és tevékenységi köreit, míg a rendőrök kutyás bemutatóval készültek a mai napra.

Kopf Angéla, 12. osztályos tanuló elmondta, rendkívül sok munkával járt a mai nap lebonyolításának megszervezése. Rengeteg szervezést igényelt és nagy felelősséggel jár, de megérte, hiszen jó látni a diáktársakat, hogy lelkesen részt vesznek a programokban. Szinte minden foglalkozás megmozgatja őket, úgy a sportos vetélkedő, mint az előadások – fogalmazott a végzős diák.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!