Vönöcköt is legyőzte a Motax Pápa


2013-03-25 15:53:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vönöcköt is legyőzte a Motax Pápa főképe
Vönöck ellen folytatta a megyei női kézilabda bajnokságot a Motax Pápa gárdája. Zöldi Ferenc együttese sikeres időszakot tudhat maga mögött, hiszen az őszi veretlen szezon után tavasszal sem talált még legyőzőre, ráadásul a környékbeli kupákon is jól szerepeltek a lányok. A 14. fordulóban a vönöckiek ellen nehezen vették fel a meccs ritmusát a pápaiak, a védekezés nem állt össze, kevés volt a mozgás, és több elkerülhető gólt is kaptak, végül 14-11-es félidő után a második játékrészre összekapták magukat és 25-21-re nyertek, a Motax legjobbjai Báló Laura, Széll Orsolya és Horváth Vanda lettek. A bajnokságból három mérkőzés van hátra, a csapat legközelebb Szombathely alakulatával meccsel idegenben, majd Répcelak látogat Pápára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!