Pápára várják a norvég nagykövetet


2010-01-15 21:57:55  | cikk:  | 


Február első napján Pápára látogat Siri Ellen Sletner asszony, norvég nagykövet. A diplomata látogatásának elsődleges célja a norvég részvétellel működő SAC/C-17-es program eddigi tapasztalatainak áttekintése, de várhatóan találkozik dr. Kovács Zoltán polgármesterrel is.
A város korábban sikeresen pályázott a Norvég Finanszírozási Mechanizmus ("norvég program") támogatására az Eszterházy-kastély részleges felújítását célul kitűző projekttel. A projekt támogatási szerződését ugyan még nem írták alá, ám a norvég nagykövet és a pápai polgármester minden bizonnyal áttekintik majd a pályázattal kapcsolatos eddigi fejleményeket is. Mint ismert, Pápán a SAC/C-17-es programnak köszönhetően több tucatnyi norvég állampolgár talált - ha csak átmenetileg is - új otthonra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!