Csütörtökön képviselő-testületi ülés


2010-01-15 21:46:47  | cikk:  | 


Jövő csütörtökön, január 21-én reggel 8 órától a Városháza nagytermében tartja idei első ülését a képviselő-testület. Az ülés legfontosabb napirendi pontja a 2010. évi költségvetés elfogadása. Az előterjesztés szerint a helyi büdzsé kiadási (és természetesen a bevételi) oldala meghaladja a 12 milliárd forintot. Az önkormányzati intézmények fenntartása mellett a beruházásokra tervezett kiadások aránya meghaladja az összkiadás 20 százalékát (2,6 milliárd forint). A legjelentősebb idei beruházásnak a Belváros rekostrukciójáak megkezdése ígérkezik.
A költségvetésen kívül a képviselők tárgyalnak még a közfoglalkoztatási terv elfogadásáról, módosítják a Belváros közlekedési rendjéről szóló helyi rendeletet, pályázatok benyújtásáról döntenek és elfogadják a képviselő-testület 2010. évi munkatervét is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!