Elmarad a szombati edzőmeccs a Lombardnál, újabb sérült a keretben


2013-03-21 20:13:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elmarad a szombati edzőmeccs a Lombardnál, újabb sérült a keretben főképe
A Debrecen elleni halasztott mérkőzés óta gőzerővel a március 29-ei Kaposvár elleni találkozóra, és első tavaszi pontjainak begyűjtésére fókuszál a Lombard Pápa. Zsivóczky Gyula egész héten kemény edzéseket vezényelt a keretnek, így a szombat 10 órára meghirdetett egymás elleni játék elmarad. Az első csapat játékosainak nagy része a holnap délelőtti tréninget követően pihenőt kap, a keret többi része pedig pályára lép a Mosonmagyaróvár elleni NB III-as bajnokin. Sajnos rossz hírről is be kell számolnunk az együttessel kapcsolatban, a mai edzésen ugyanis Grőber Bence megsérült. A vezetőedzőtől megtudtuk, a bemelegítésnél dinamikus láberőgyakorlatokat végeztek a játékosok, amikor Bence rosszul ért földet, és valószínűleg az elülső keresztszalagja megsérült. A középpályást mentővel kórházba szállították, állapotáról bővebb információval egyelőre nem rendelkezünk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!