A Pápai Járási Hivatalról a Honvéd Bajtársi Klubban


2013-03-21 18:30:03  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Pápai Járási Hivatalról a Honvéd Bajtársi Klubban főképe
A Honvéd Bajtársi Klub ma délután tartotta márciusi összejövetelét, melyen Feketéné Földi Judit, a Pápai Járási Hivatal vezetője tartott előadást a klub tagjainak a hivatal létrejöttéről, működéséről és feladatairól.  A hivatal vezetője elmondta, fontosnak tartják, hogy az ügyfeleket előadások keretében, illetve a médián keresztül tájékoztassák, hogy célirányosan tudjanak ügyeket intézni.
- Az országban 198 járási hivatal alakult. Veszprém megyében összesen 217 település van, 10 járási hivatallal. A járási hivatalhoz került feladatok az okmányirodai, a gyám- és gyermekvédelmi, építésfelügyeleti, építéshatósági, szabálysértési feladatok, valamint a helyi védelmi bizottságok vezetése. A hivatalhoz tartozó szakigazgatási szervek a munkaügyi kirendeltség, a földhivatal, a népegészségügyi intézet, a gyámhivatal, az építésügyi hivatal és az állategészségügyi-és élelmiszer ellenőrző hivatal. Mindegyik korábbi helyén működik ezentúl is. A Pápai Járási Hivatal a Fő utca 12. szám alatt található, a Polgármesteri Hivatal korábbi helyén, a Polgármesteri Hivatal pedig a Fő utca 5. szám alatt van - mondta Feketéné Földi Judit.
Feketéné Földi Judittól megtudtuk azt is, hogy a járási hivatalt leggyakrabban okmányirodai ügyben, illetve gyámhivatali ügyekben keresik fel.
A klub soron következő összejövetelét áprilisban tartják, amikor is vezetőségi ülés, klubgyűlés és a tatai klub látogatása lesz a program.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!