Bemutatkoztak a leendő tanító nénik - Nyílt nap az Erkelben


2013-03-21 18:25:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Bemutatkoztak a leendő tanító nénik - Nyílt nap az Erkelben főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola ma délelőtt tartotta hagyományos nyílt napját, melyre azon szülőket várták, akiknek a jövő tanévben lesz elsős a csemetéjük, s betekintést szerettek volna nyeri az iskolában folyó oktató-nevelő munkába.  Délután aztán már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző foglalkozásokon.
A kicsik - legnagyobb örömükre - a leendő tanító nénikkel tornázhattak, rajzolhattak és énekelhettek, rengeteget játszhattak, mialatt a szülők fényképekkel illusztrált tájékoztatót hallhattak és láthattak az intézményről Heizer Zoltánné igazgatótól és Nagy István igazgatóhelyettestől.
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola a 2013/2014-es tanévben is két első osztályt indít, a normál és a zenei tagozatot. Az 1. a tanítói Iványi Noémi és Székely Rita, míg az 1. z-ben Dávid Tamásné és Szabó Tamásné Mándli Melinda lesznek a nevelők.
Heizer Zoltánné érdeklődésünkre elmondta, az idei évben is nagy volt az érdeklődés a nyílt nap iránt, sok szülő látogatott el az intézménybe.
A kicsiknek az idei évben is lehetőségük nyílik egy két hetes nyári napközis táborban részt venni, ahol a tanítókkal és egymással még jobban megismerkedhetnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!