A Tókerti Óvoda az Ovikupa idei győztese


2013-03-18 19:02:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Tókerti Óvoda az Ovikupa idei győztese  főképe
Kilenc óvoda vett részt a Városi Sportcsarnokban a Munkácsy Mihály Általános Iskola labdarúgó teremtornáján, az Ovi Kupán, melyet a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubbal közösen már negyedik alkalommal rendeztek meg. A piciket két csoportba sorsolták a szervezők, az A csoportban a Nátuskerti Óvoda, a Huszár Lakótelepi Óvoda, az Erzsébetvárosi Óvoda valamint a Tókerti Óvoda játszott, a B csoportban a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda, a Csókai Óvoda, a Szivárvány Óvoda, a Kéttornyúlaki Óvoda valamint a Tapolcafői Óvoda küzdött meg a továbbjutó két hely egyikéért. A csoportküzdelmekből a Tókerti Óvoda veretlenül készülhetett a döntőre, a Nátuskerti Óvoda pedig a második helyet szerezte meg. A B csoportban a Vajda ovi 100 százalékos teljesítményt nyújtott úgy, hogy még gólt sem kapott, a bronzmeccsre a Szivárvány ovisai készülhettek. A finálét végül szoros mérkőzést követően a Tókerti Óvoda nyerte a Vajda Péter Lakótelepi Óvodának így a második hely jutott, a dobogó legalsó fokára a Szivárvány ovi állhatott fel.
- Egyértelműen látszik, hogy a kicsikkel rendszeresen foglalkoznak a klub edzői – vélekedett Oroszvári Péter, a torna szervezője. A nap célja elsősorban a gyermeklabdarúgás népszerűsítése volt, emellett szerettünk volna az ovisoknak versenykörülmények között játéklehetőséget is biztosítani. A mérkőzések végkimenetelét egy-egy ügyesebb gyermek el tudta dönteni, erre volt is példa. A gyerekeknél koruk miatt még nem beszélhetünk tudatos játékról, ezt egyelőre lelkesedéssel pótolják. Bízom benne, hogy ez a torna a beiskolázáshoz is hozzájárul, és a tavalyi évnél többen választják iskolánkat.

Végeredmény:
1. Tókerti Óvoda
2. Vajda Péter Lakótelepi Óvoda
3. Szivárvány Óvoda
4. Nátuskerti Óvoda
5. Csókai Óvoda
6. Huszár Lakótelepi Óvoda
7. Tapolcafői Óvoda
8. Erzsébetvárosi Óvoda
9. Kéttornyúlaki Óvoda

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!