Győzelemre készült a Lombard a Debrecen ellen


2013-03-18 10:22:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemre készült a Lombard a Debrecen ellen főképe
A katasztrofális időjárási körülmények miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bank Liga teljes 20. fordulóját elhalasztotta. A Lombard a Debrecennel csapott volna össze a Perutz Stadionban, ám a havazás miatt a vendégek utazása lehetetlenné vált. A csapat hivatalos honlapjának a pápaiak vezetőedzője úgy nyilatkozott, alaposan felkészültek a Debrecen ellen találkozóra az edzéseken és győzelemre készültek.
- Azt gondoltuk, hogy már vége van ennek az idei hatalmas havazásnak, amelyből különösen Nyugat-Dunántúl, így Pápa és környéke is az elmúlt hónapokban jócskán részesült – nyilatkozta Zsivóczky Gyula. Bíztunk abban, hogy az időjárási körülmények márciusban már nem fognak a felkészülésünkbe beleszólni, azonban ez nem így alakult. Játszani és győzni akartunk, hiszen nekünk csak a három pont elfogadható. Két vereség után el kell indulni fölfelé, egy szombati siker fontos lett volna. Minden mérkőzés előtt alaposan kielemezzük aktuális ellenfelünket, és annak megfelelően készülünk. Persze a taktika mindig annyit ér, amennyi a pályán megvalósul belőle, a héten a felkészülésünkben arra koncentráltunk, hogy egyéni- és csapatvédekezési valamint taktikai hibáinkat kijavítsuk.
A szövetség március 20-án dönt az összecsapás új időpontjáról.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!