Sikeres volt a PÁNKE húsvéti játszóháza


2013-03-16 19:54:58  | cikk: mo  | 


Sikeres volt a PÁNKE húsvéti játszóháza főképe
Sokan eljöttek a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) által szervezett húsvéti játszóházba ma délután. Ottjártunkkor közel 50 gyermek és szüleik tevékenykedtek serényen, ki-ki a számára legkedvesebb kézműves foglalkozást választva. Készültek a nyuszik és a tojástartók, színes dísztojások, gipszformák, de nagy sikert aratott a gyerekek körében a harsány csillámtetoválás és az arcfestés is. A húsvéti hangulatot két igazi nyuszi is fokozta, amelyeket az egyesület egyik tagja ajánlott fel a rendezvényre. A gyerekek nagy örömmel vették körbe a két állatot, amelyek igazán szelídek voltak, a kicsik még meg is simogathatták őket.

Krasztel Lászlóné, a PÁNKE elnöke elmondta, már harmadik éve rendezik meg a húsvéti ünnepkörhöz kötődő gyermekjátszóházat, amely mindig rendkívül sikeres a gyerekek körében. Az egyesületi elnök elárulta azt is, a jövőben számos rendezvényt szerveznek, mozgalmas év áll a szervezet előtt. A PÁNKE sikerrel pályázott a Nemzeti Család-és Szociálpolitikai Intézet „Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nemek közötti jobb együttműködés elősegítése” című kiírására, így 2013-ban több rendezvényt tudnak megvalósítani, amelyek között lesz egy teljesen új program is, a gyermeknap alkalmából. A PÁNKE következő rendezvénye egy egészségnap lesz, amelyet szintén egy sikeres pályázat útján valósíthatnak meg, de idén is megtartják a család nemzetközi napját, és szerveznek programokat a népesedési valamint a gyermekek világnapja alkalmából.

A PÁNKE elnöke megjegyezte azt is, jelenleg is várnak egy beadott pályázat eredményhirdetésére, hiszen ha az sikerül, akkor lehetőség nyílik egy saját iroda működtetésére, ahol fogadhatják a hozzájuk forduló nagycsaládosokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!