Orbán Viktor tájékozódott a pápai helyzetről is


2013-03-15 20:29:39  | cikk: HuHa  | 


A miniszterelnök telefonon hívta fel Áldozó Tamás polgármestert, hogy tájékozódjon a rendkívüli időjárási körülmények miatt kialakult helyzetről. Orbán Viktor brüsszeli útjáról visszatérve azonnal a belügyminiszter által összehívott operatív törzs tanácskozására sietett, ma délután pedig telefonon érdeklődött a városban történtekről. Áldozó Tamás érdeklődésünkre elmondta, a miniszterelnöknek arról számolt be, hogy valamennyi városban rekedt személynek szállást biztosítottak, étkezésükről gondoskodtak, ellátták őket a szükséges gyógyszerekkel és segítettek hazautazásukat megszervezni. Ma kora estére már csak egy fő maradt a befogadóhelyen, az ő hazajutását is segítik. A városban élő hajléktalanokról is gondoskodott a település, az egészségügyi alapellátást biztosították és a kórházi ellátás is zavartalan volt. A városvezető arról is beszélt a miniszterelnöknek, hogy a bajba jutottak megsegítésében erőn felül teljesítettek a katasztrófavédelem dolgozói, volt, aki 24 órás szolgálatának letelte után rögtön megkezdte a következő szolgálatot, hogy segíthessen a rászorulókon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!