A kistérség legtöbb útja járható


2013-03-15 20:09:31  | cikk: HuHa  | 


A kistérség legtöbb útja járható főképe
A havazás kezdete óta folyamatosan dolgoznak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Üzemmérnökségének munkatársai, az erős szél miatt azonban nem sok eredménye volt munkájuknak. Tegnap estére a városból kivezető valamennyi utat lezárták, a rendőrök mindenkit visszafordítottak a város széléről. Ma 16 órakor Csillag István, a Katasztrófavédelmi Igazgatóság Pápai Kirendeltségének vezetője úgy nyilatkozott, a Pápa környéki utak többsége járható, és ahogy a Közút munkagépei kiszabadították az utak, délutántól a folyamatosan meg is nyitották az egyes szakaszokat. 19 óra után kaptuk a hírt Polgár Elemértől, a közút pápai vezetőjétől, hogy az illetékességi terület útjainak legnagyobb része járható, Nagygyimót felé azonban csak Csótig engedik a járműveket. Pápateszérre, Bakonytamásiba, Gicre, Lovászpatonára és Nagydémre még nem lehet közlekedni, ott most is dolgoznak a hómarók és várhatóan holnap reggel indulhat meg a járműforgalom ezen a területen. A katasztrófavédelem és a közút továbbra is azt kéri, csak az induljon útnak, akiknek feltétlenül szükséges és indulás előtt mindenképpen tájékozódjon a közlekedési viszonyokról.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!