Építik a színpadot a Március 15. téren


2013-03-14 10:45:48  | cikk: mo  | 


Építik a színpadot a Március 15. téren főképe
A program összeállt, a nemzetiszínű lobogók már kikerültek, jelenleg a színpadot építik a Városgondokság munkatársai a Március 15. téren. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint holnap kezdetben a nyugati, északnyugati határszél kivételével még sokfelé várható havazás, majd nyugat felől megszűnik a csapadék, felszakadozik a felhőzet. Ennek megfelelően a városvezetés arra készül, hogy a holnapi emlékünnepséget szabad téren, a Március 15. téren tartják meg. A Dunántúlon továbbra is viharos szelet, orkán erejű széllökéseket ígérnek a meteorológusok, ezért a balesetek elkerülése miatt a színpadra sem a hátfalat, sem a színpadfedést nem szerelik fel a dolgozók. A 120 nm-es színpad mellett a fellépők számára 3 db faházat állítanak fel.
A Városgondokság jelenleg 20 fővel tevékenykedik a téren, hogy a holnapi rendezvényre minden készen álljon. Buics Lajos, a Városgondokság kommunális csoportvezetője elmondta, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából szervezett ünnepség előtt körülbelül egy órával lezárják a Március 15. teret, ugyanis a kordonok kihelyezése háromnegyed négykor megkezdődik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!