Manó Tanoda a Katolikus iskolában


2013-03-14 10:16:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Manó Tanoda a Katolikus iskolában főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola idén is megszervezte a hagyományosnak mondható Manó Tanoda foglalkozásokat. A négy foglalkozásból álló játékos alkalmak során az óvodások és szüleik betekintést nyerhetnek az iskola életébe, s a leendő tanító nénikkel is megismerkedhetnek.
- A 2013/2014-es tanévben is két első osztályt szeretnénk indítani az előző tanévekhez hasonlóan. Az 1/a-ban Kókainé Ménesi Mária és Pappné Mészáros Katalin, míg az 1/b-ben Szabó Sándorné és Deli Melinda lesznek a tanító nénik. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a szülők mielőtt döntenek a gyermekük számára legmegfelelőbb általános iskoláról, betekintés nyerjenek intézményünk oktató és nevelő munkájába. Idén tizedik éve már, hogy úszó tagozatot is indítunk, ennek lényege, hogy ebben az osztályban heti kétszer járnak a gyerekek az uszodába. Jövő tanévtől újdonságként lehet első osztálytól idegen nyelvet tanulni, persze játékos formában, majd hetedik osztálytól a második idegen nyelvet is oktatjuk majd. A minden napos testnevelés keretében néptáncot is tanítunk a gyerekeknek elsőtől ötödik osztályig. Reméljük, ez a négy alkalom majd segít dönteni a beiratkozásnál - mondta Barabásné Hegedűs Tímea igazgatóhelyettes.
- A mai alkalommal játékos feladatok vártak az ovisokra, többek között a házi állatokkal kapcsolatban, míg a jövő héten a Fő téri épülettel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, az utolsó foglalkozás pedig az uszodában lesz majd – tette hozzá az igazgatóhelyettes.
A Manó Tanoda március 20-án és 27-én várja az érdeklődőket 16 óra 30 perctől.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!