11 Fighting Force érem az országos bajnokságon


2013-03-12 17:21:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


11 Fighting Force érem az országos bajnokságon főképe
Múlt hétvégén Budapesten, a zuglói Kick Box Klub csarnokában rendezték meg a WAKF (World All-style Kickboxing Federation) Küzdősport és Harcművész Szövetség Országos Bajnokságát, mely egyben a júniusi WAKF Amatőr Harcművészeti világbajnokság kvalifikációja is volt. A pápai Fighting Force SE versenyzői küzdelem és formagyakorlat kategóriában képviseltették magukat 11 versenyzővel.
- Kovács Ramóna, Németh Tibor, Gál Szilárd küzdelemben, jómagam pedig tradicionális pusztakezes formagyakorlatban aranyéremmel tértünk haza, Véber Gábor, Mándli Bence, Juhász Sándor, Száraz Levente, Fodor Dániel a dobogó második fokára állhatott fel, Székelyföldi Dzsenifer és Pákozdi Martin pedig bronzéremmel gazdagodott – számolt be az eredményekről Kasza László, a Fighting Force SE elnöke. Hat versenyzőmnek is gálák híján ez volt az első versenye, kíváncsian vártam, hogy teljesítenek, hiszen a kezdőim szinte kivétel nélkül olyan ellenfeleket kaptak, akik jóval nagyobb rutinnal rendelkeznek, ráadásul a szövetségen kívüli, neves egyesületek is hoztak bunyósokat, ami tovább emelte az ob színvonalát. Büszkén mondhatom, hogy senki nem vallott szégyent, a rutinos versenyzőim Németh Tibor, Gál Szilárd, Juhász Sándor, Fodor Dániel azt hozták, amit elvártam tőlük, a többiek is annak ellenére, hogy először léptek ringbe meglepetésszerűen jól teljesítettek, két alkalommal is hosszabbításra kényszerítettük az ellenfelet.
Erről a megmérettetésről a világbajnokságon kategóriánként az első két helyezett vehet részt, Kasza László hozzátette, valószínűleg Németh Tibor, Gál Szilárd, Juhász Sándor, Fodor Dániel és a most családi okok miatt távolmaradó Enyingi András vesz részt a nyári világversenyen, az amatőrök közül csak azok jöhetnek szóba, akik az elkövetkezendő időszakban látványosan fejlődnek és további rutint tudnak szerezni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!