Már másodikak a tabellán a Bakonyerdő juniorjai


2013-03-10 16:52:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már másodikak a tabellán a Bakonyerdő juniorjai főképe
A Bakonyerdő Pápa junior csapata egy egészen kiváló, szikrázó mérkőzést játszott szombaton kora este a Városi Sportcsarnokban. Igazi parázsmeccsnek ígérkezett a találkozó, az ácsiak nagyon készültek, hogy elviszik a két pontot, hiszen múlt hétvégén Komáromban edzőjük megpróbálta feltérképezni a fiatalok játékát, s szép számú szurkolótáborral érkeztek. Várakozásnak megfelelően indult a találkozó, a 4. percben a vendégek beállója maradt a földön, s a félidő során többször is állt a játék sérülés miatt. Felváltva estek a gólok, a hazaiak kemény védekezése ismét kevés gólon tartotta a vendégeket. Az ácsiak megingását kihasználva a 20. percben már 10-7 volt a pápaiak javára, Bors Martin és Kapcsándi Kristóf góljainak jóvoltából. Gyorsan léptek a vendégek, s a félidő végére a vezetést is megszerezték, köszönhetően két kihagyott hétméteresünknek is (11-12). A második félidőben a kapuscsere óriási lendületet adott a hazaiaknak, Soós László kapuja bevehetetlennek bizonyult hét percig, a fiatal hálóőr több ziccert is hárított. Az indulatok végig fortyogtak, nagy szócsata alakult ki a két szurkolótábor között, a pályán pedig idegőrlő csata zajlott. Fébert Levente jól mozgatta a falat, de a Bors fivérek is kitettek magukért, így a 43. percben sikerült visszavenniünk a vezetést. Soós László a találkozó ezen szakaszában 14 percig nem kapott gólt, két hétméterest és több ziccert is bravúrral hárított, 20:16-nál érződött, nem lehet gond a továbbiakban. A fiatalok higgadt és fegyelmezett játékuknak köszönhetően itthon tartották a nagyon fontos két bajnoki pontot, és az Alsóörs botlásának köszönhetően feljöttek a második helyre a tabellán.

Kapcsándi Zsolt: Három éve edzősködöm, szép dolgokat éltem meg ezzel a csapattal ilyen rövid idő alatt is, de a szívemhez ez az egyik legközelebb álló diadal. Tartottunk az Ácstól, összeszokott, jó csapat, és megmutatták, küzdőszellemük is kiváló. Az új mez szerencsét hozott, eredményesen is játszottunk, a kemény védekezésünk ezúttal is döntőnek bizonyult. Szeretném kiemelni Soós Lászlót, aki kiválóan védett, remek teljesítménye nélkül nem nyertünk volna, persze a többiek érdemét nem szeretném kicsinyíteni, hiszen ez mind a 16 játékosom diadala. Gratulálok a srácoknak, remek mérkőzéssel örvendeztettek meg engem és a kedves szurkolókat, akik egyre többen vannak és egyre lelkesebbek. Nem értékeljük túl a sikert, hiszen jövő héten is komoly meccs vár ránk, ott is nyernünk kell. A játékvezetőkről mindig rosszat szoktak mondani, én megdicsérném a két sípmestert, mindkét mérkőzést remekül vezették, koruknál fogva tekintélyt tudtak parancsolni, kézben tartották mindkét találkozót.

Bakonyerdő Pápa - Ácsi Kinizsi SC 21:18 (11:12)

Gólszerzők:
Bors Patrik 6
Kapcsándi Kristóf 4
Bors Martin 4
Fébert Levente 4
Nagy Péter 3

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!