Együtt mulattak a nyugdíjasok nőnap alkalmából


2013-03-09 15:58:03  | cikk: mo  | 


Együtt mulattak a nyugdíjasok  nőnap alkalmából  főképe
A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nagy hangsúlyt fektet a közösségépítő rendezvények megtartására, olyan programok szervezésére, amelyek összekovácsolják az igencsak jelentős taglétszámmal rendelkező szervezetet. Kitűnő alkalom volt a találkozásra a nőnap, amelyet minden évben nagyszabású programmal ünnepel a közösség. Sokan élnek is a kitűnő kikapcsolódási lehetőséggel, hiszen minden alkalommal nagy számban érkeznek nyugdíjasok a rendezvényre. Miért is ne tennék, hiszen a finom sütemények, a ma már hagyományosnak számító, az alpolgármester jóvoltából felkínált ízletes bor és a jóízű beszélgetések mellett a műsor is változatos, amelyet az egyesület amatőr művészeti csoportjai állítanak össze évről évre.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester, Major Anna és Farkasdi Lajos, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke és alelnöke.
A kulturális műsor előtt Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete elnöke, majd Áldozó Tamás köszöntötte a megjelenteket.
A polgármester gratulált az egyesület elnökének és tisztségviselőinek a közelmúltban történt újraválasztása kapcsán, majd nőnapi köszöntőt mondott az egyesület hölgytagjainak.
- Köszöntöm Önöket úgy, mint családjaik összetartóját, mint édesanyákat és nagymamákat. Köszöntöm Önöket úgy, mint rokonságuk fő szervező erejét és köszöntöm Önöket úgy is, mint egy nagyobb közösségnek, akár a városnak az összetartó erejét, kovászát, hiszen Önök azok, akik pontosságukkal, rendszeretetükkel, következetességükkel rendet raknak ebben a világban, és eligazítják azokat a férfiakat, akik ezeknek az erényeknek jobbára híján vannak – fogalmazott a polgármester.

A változatos, szórakoztató műsorban fellépett az egyesület férfi kamarakórusa és tánckara, de voltak egyéni és csoportos produkciók is. Az összeállításból nem hiányozhatott a humor, a zene, a tánc, az operett és a színészi játék sem.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!