„Ó Nő, Te vagy az élet nagy csodája…” - A hölgy tagokat köszöntötték a Honvéd Bajtársi Klubban


2013-03-09 07:56:49  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Ó Nő, Te vagy az élet nagy csodája…” - A hölgy tagokat köszöntötték a Honvéd Bajtársi Klubban főképe
A Honvéd Bajtársi Klub március 8-án, nőnapon a hagyományokhoz hűen köszöntötte a klub nő tagjait. A jó hangulatú összejövetelnek a Helyőrségi Klub adott otthont.  A szép számban megjelenteket Farkasdi Lajos, a klub alelnöke köszöntötte, aki mint mondta, a nő az élet csodája.
- A nők szeretnek bennünket, mert ők az élet hordozói, ápolói és nevelői. Gondoskodnak rólunk, amikor csecsemők, kisgyermekek vagyunk, s ők az otthon teremtői. Később ezt a gondoskodást megértő társként, feleségünktől, kedvesünktől kapjuk meg. Igaz a bölcs mondás, keresd a nőt. Minden értük és miattuk zajlik és zajlott ezen a világon. Meg kell köszönnünk nekik az odaadást, a törődést, amellyel nap mint nap helyt állnak munkahelyükön, ahogy a nehéz nap után fáradhatatlanul vezetik a háztartást, vagy mamaként boldogan játszanak unokáikkal. Különösen meg kell hálálni a tőlük kapott kedvességet, odafigyelést, azt az önzetlen gondoskodást, amellyel számtalan teendőjük mellett óvják, védik szeretteiket. Mert minden nap érezzük, de nem elégszer éreztetjük velük, hogy sokat köszönhetünk nekik. Köszöntelek hát benneteket e szép napon - mondta az alelnök.
Végül beszédét egy idézettel zárta: „Férfi vagyok és hálás. Férfi vagyok, a bőrömből aligha bújhatok ki. Milyenek is a mai nők? Legyenek bármennyi évesek is! A nők olyanok, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz őket irányítani, de ha egyszer lendületbe jönnek, szinte lefékezhetetlenek.”
A rendezvényen részt vett még Bocskay László önkormányzati képviselő és Gangler László, az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka.
A programon Gosztola István versmondó tolmácsolásában József Attila: Mama és Petőfi Sándor: Szeptember végén című költeményét hallgathatták meg a megjelentek, valamint a klub néhány férfitársa vidám versekkel, idézetekkel tette még emlékezetesebbé e napot. A hölgyek természetesen egy-egy szál rózsát is kaptak.
A kiváló hangulatról a Megafon Zenei Egyesület és Bognár József zenész gondoskodott.
A nőnap közös vacsorával, tánccal és tombolasorolással zárult az esti órákban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!