Drámafoglalkozások a Szivárvány Óvodában


2013-03-08 15:53:51  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Drámafoglalkozások a Szivárvány Óvodában főképe
Több alkalomból álló drámafoglalkozás sorozaton vehetnek részt a Szivárvány Óvoda csöppségei. A játékos, vidám foglalkozásokat Horváthné Árvai Mária és Tegyi Tibor drámatanárok vezetik.
- Évek óta csináljuk a drámafoglalkozást a Szivárvány Óvodában nagy sikerrel. Iskolánk rendkívül jó kapcsolatot ápol az óvodával, ezért szeretnénk a kicsiket bevezetni a dráma világába. A gyerekek nagyon szeretik ezeket az összejöveteleket, hiszen játékos formában ismerkedhetnek meg a drámaórával. Ezáltal az óvó nénik munkáját egészítjük ki. Minden alkalommal mesékkel foglalkozunk, s verset tanulunk, amivel sokat játszunk. A mai napon békákat „varázsoltunk” elő, akik télen elbújtak a föld alá…- mesélte Horváthné Árvai Mária.
Szabó Dávid érdeklődésünkre elmondta, nagyon szereti a foglalkozást, mert sokat játszanak.
- A drámaórák mesések, a kedvencem az, amikor szobrozunk - mondta Sikos Erik.
A drámafoglalkozások minden pénteken délelőtt zajlanak az óvoda tornaszobájában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!