Az iskolaudvarból lopott


2013-03-07 22:39:32  | cikk:  | 


Egy órán belül felkutatták a pápai rendőrök azokat a vaslemezeket és tartóállványokat, amelyek március 4-én reggelre tűntek el egy pápai szakközépiskola udvaráról.
 Az iskola igazgatója 8 óra után nem sokkal értesítette a kapitányság ügyeletét arról, hogy az iskola tanműhelye mellől eltűnt öt ötvényből készült egyengető lap és a tárolásukhoz szükséges két tartóállvány. A helyszínre érkező járőrpáros – Rózsa Bálint r. őrmester vezetésével – egy óra alatt megtalálta az ellopott fémtárgyakat egy pápai színesfém átvevő telepen. Az adatgyűjtés eredményeképp pedig kora délután lakásán elfogták és a kapitányságra előállították a lopással gyanúsítható személyt is. A 19 éves diák meghallgatása alkalmával elismerte a bűncselekmény elkövetését és megnevezte társát is, akivel a közel 1 mázsányi vaseszközöket ellopták az éj leple alatt. Továbbá elmondta azt is, hogy januárban kb. 500 kilónyi vasat már elloptak az iskola udvarából. A leadáskor kapott pénzen mindkét esetben megosztoztak.  A Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A megtalált fémtárgyak visszakerültek az iskola tulajdonába.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!