Épül a szökőkút a Fő téren


2013-03-06 17:19:50  | cikk: HuHa  | 


Épül a szökőkút a Fő téren főképe
A hét elején ismét felvonultak a kivitelezők a Fő térre, hogy folytassák a belváros rehabilitációjának építési munkáit. Két területet vettek birtokba – tudtuk meg Vörös László vezérigazgatótól. -A tér északnyugati oldalán a vízenjáró szökőkút földmunkáit végezzük ezekben a napokban, elkészítjük a murvaalapot, a jövő hétre tervezzük a betonozást, mindemellett pedig a gépészeti akna kialakítását is elvégezzük. A templom előtti területen homlokrakodók murvát és földet hordanak, a Kossuth utcánál pedig közműépítés folyik. A tér déli-délkeleti területén a jégpályához kapcsolódó közművek kiépítését kell elvégezni és még egy rövid vízvezeték szakaszt megépíteni, a Ruszek köz és a Fő utca közötti szakaszon pedig a burkolat alapjának kialakítását készítik elő az építők.
- Templomtető felújításának folytatása is megkezdődött, annak a munkának a kivitelezője a tér nyugati oldaláról tudja kiszolgálni az építkezést, így azon a területen nem folytathatjuk a burkolást. Éppen ezért a Ruszek köz irányából haladunk majd a Fő utca felé a gránitkövek lerakásával – tudtuk meg a Boroszlán Zrt. vezetőjétől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!